Ecologisch warm water

Een gezin van vier personen verbruikt zo'n 500 liter water per dag. Ruim de helft van al het water dat uit de kraan stroomt is verwarmt. 
Om dat water op te warmen heb je energie nodig, veel energie. Je kiest dus best voor een ecologische en zo goedkoop mogelijke manier om warm water te produceren. 

Ideaal is een boiler, zonneboiler, warmtepompboiler of een geiser. 
Welke boiler je ook kiest, je kan bij L'Angelus terecht voor zowel aankoop, advies als plaatsing en installatie. 

Een boiler op maat van het gezin

Een boiler is een goed geïsoleerd vat waarin een bepaalde hoeveelheid water continu wordt opgewarmd. Het toestel houdt de voorraad water op een constante temperatuur zodat je onmiddellijk over warm water beschikt. Dit zelfs wanneer je op verschillende plaatsen in het huis tegelijkertijd de kraan opendraait.

De inhoud van een het vat kan worden afgestemd op het aantal personen in de woning en de badgewoonten. Als de voorraad water op is, kan het even duren alvorens er opnieuw warm water is. Daarom is het belangrijk niet te klein te gaan. Maar ga ook niet te groot want dit jaagt het energieverbruik onnodig de hoogte in.


Doorgaans zijn boilers op elektriciteit of gas. Maar het kan milieuvriendelijk met een zonneboiler.

Hard of zacht water

Hard water of kalkrijk water bevat veel calcium en magnesium, twee mineralen die op natuurlijke wijze in ons leidingwater komen. Te veel kalk in het water leidt tot een hardnekkige aanslag op kranen, sanitair en verwarmingselementen van elektrische toestellen, hierdoor vermindert de levensduur van de toestellen.

Om dit te voorkomen biedt Watergenius oplossingen die zacht, zuiver en lekker drinkwater uit elke kraan laat lopen.
Via het Home Water Station maak je komaf met kalkaanslag, een droge huid en dof wasgoed. Bovendien geniet je van zacht, zuiver en lekker drinkwater uit elke kraan.

Voor de badkamer

Alle type kranen

Bij L' Angelus kan je terecht voor een divers en uitgebreid aanbod aan kranen. Dit voor zowel keukenkranen als badkamerkranen.

Ons assortiment is zeer gevarieerd en wordt regelmatig vernieuwd: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan. Zo bent u steeds mee met de laatste trends en evoluties.

Voor de keuken

Heeft u een vraag of wenst u vrijblijvend een offerte? 
Aarzel dan zeker niet ons te contacteren.